/, Östermalm, Storys/DÄRFÖR BLEV JAG FRANCHISETAGARE

DÄRFÖR BLEV JAG FRANCHISETAGARE

Kajsa Bäckström, X-shape Fitness Östermalm, om sin resa mot att bli franchisetagare hos X-shape Fitness: Nu kan jag erbjuda den effektivaste träningsformen på marknaden vilket kommer hjälpa mina kunder och patienter till ett smärtfritt liv och förbättrad hälsa!

”När jag första gången kom i kontakt med X-shape Fitness och deras franchisekoncept kände jag att verksamhetens värderingar, visioner och syn på saker stämde överens med mina egna. Jag började med att testa EMS-träning i tre månader för att se vad det kunde ge mig. Jag tränade två gånger i veckan under tolv veckor, utan några ytterligare livsstilsförändringar. Resultatet var häpnadsväckande. Efter sex veckor upplevde jag tydlig förbättring av kroppens hållning, stor förbättring på hållningen av rygg, knän och nacke samt att jag slapp ha ont på ställen som jag tidigare upplevt svåra att få bukt med. Det var en bonus att under de tre månaderna gå ner 10 kg eftersom jag under flera år haft svårt för att gå ner i vikt och inte hittat en träning som fungerat för mig på grund av smärtor som min sjukdom endometrios ger. Träningen har hjälpt mig få smärtlindring av sjukdomen.

När det var dags att utföra praktik efter EMS-instruktörsutbildning fick jag träffa många kunder. Jag upplevde då att många som söker sig till EMS-träning och de som känner att det verkligen hjälper dem ofta har en bakgrund av smärtproblematik, skador eller sjukdom. De upplever att EMS-träning gör att de mår så mycket bättre. Vissa upplever att det är det enda som fungerar för att vara smärtfri.

I arbetet som naprapat ingår ett stort smörgåsbord av områden med möjligheter att jobba, där en del handlar om aktivering och träning i form av att återskapa funktion av det som gör ont. Under mina snart tre år som naprapat har det varit en ära att hjälpa människor bli fria från smärta. Men sen då? För mig har det fattats fortsättning för att hålla patienterna motiverade att träna och känna resultat. Nu har jag hittat det! Den effektivaste träningsformen på marknaden som kommer göra att jag har ännu mer hjälp att erbjuda för kunder och patienter som vill ha ett smärtfritt liv och förbättrad hälsa!”

2018-07-21T16:15:06+00:00 2018-03-22|Franchise, Östermalm, Storys|

About the Author:

Leave A Comment