Utbilda dig till framtidens tränare

Vill du utbilda dig till nästa generations tränare – EMS-instruktör. Vi ska växa i hela Sverige och som färdigutbildad EMS-instruktör kan du ta jobb på alla våra studios samt den mobila studion. I dag finns vi i Vasastan och på Östermalm i Stockholm samt i Solna och Göteborg. Flera andra städer runtom i landet är på gång.

Vi på X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får våra kunder ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar träningsprogrammen efter kundens behov och siktar på att även ta oss in på rehabmarknaden. Alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. Våra kunder älskar att träna hos oss och ditt jobb blir att hålla dem nöjda och att få fler att få upp ögonen för denna fantastiska träningsmetod. OBS! Detta är ingen PT-utbildning!

Vi vill att du är:
Kvicktänkt och har simultankapacitet. 
En noggrann teamplayer som har lätt att lära och ett tjockt lager skinn på näsan.
En prestigelös vinnarskalle med huvudet på skaft som är van att jobba hårt och gillar att utvecklas.

Du ska också älska att jobba med människor och få andra att trivas och bli avslappnade i din närhet samtidigt som du får dem att prestera. 

Utbildningen på 40 timmar är kostnadsfri, vi betalar en utbildningspenning på 75 kr i timmen på faktura. Efter den går du på ett traineekontrakt på faktura med 150 kr i timmen. Du genomgår en internationell certifiering som gör att du faktiskt även kan arbeta utomlands som instruktör, denna kostar 5 000 kr exkl moms och är nödvändig för att du ska få din licens och ligger utanför utbildningsprogrammet. När du gjort din traineetjänst tillämpas individuell lönesättning. Redan på traineenivå ingår du i vårt bonussystem där du tar del av vinsten när den/de studios du arbetar på uppnår sina mål.  
För rätt person finns fina karriärmöjligheter, vem vet – du kanske startar din egen studio?

Har du inte testat träningen så börjar du med att boka en provträning i valfri studio. Om du blir antagen till X-shape Academy och genomgår grundutbildningen så betalar vi tillbaka kostnaden för provträningen. 

Skicka din ansökan till hk@xshapefitness.com

Är du intresserad av att bli franchisetagare – surfa hit.