14 september, 2016

Det mobila gymmet

För dig som inte har möjlighet att ta emot det mobila gymmet har vi skapat Företagskortet. För information mejla hk@xshapefitness.com

Du vet väl att vi kan komma till din arbetsplats och träna dig på plats? Som arbetsgivare kan du säkra friskvården för dina anställda genom att ha ett gym på plats en dag i veckan. Vi kan träna upp till 28 personer per dag. 

Det är enkelt att träna med oss. En av våra certifierade EMS-instruktörer kommer till din arbetsplats en dag i veckan och sätter upp maskinerna. Rummet där träningen utförs behöver endast vara runt 10 kvadratmeter och ni kan träna två personer åt gången. Ni gör ett schema på din arbetsplats så att alla hinner träna och när det är din tur får du ditt träningsunderställ och din EMS-dräkt av instruktören och tränar dina 20 minuter och har då gjort veckans styrketräningspass eftersom 20 minuter med oss motsvarar upp till tre timmars styrketräning på ett traditionellt gym. Du som anställd slipper känna stressen över att försöka få in träningen på ett smidigt sätt i vardagspusslet och du som arbetsgivare får piggare, friskare, starkare och mindre stressad personal.

Så här enkelt är det:

Här har vi tränat personalen på ATG:

Och här är Ebba från Blidö Hamnkrog efter ett hårt utomhuspass:

Boka en demo med oss så kommer vi till dig och visar hur det går till!