GDPR

Nedan finner du X-shape Fitness AB:s beskrivning av hur vi och våra franchisetagare hanterar Din persondata

Våra medlemmar och tidigare medlemmar

X-shape Fitness AB och våra franchisetagare lagrar endast relevant och aktuell information om Dig som kund.

Den information vi lagrar om Dig är följande

  • Namn

  • Telefonnummer

  • E-postadress

  • Typ av medlemskap

  • Om vi bjudit in dig till medlemsgrupp på FB

  • Om vi skickat av informationsmejl till Dig som ny medlem

  • Storlek på träningsutrustning

  • Eventuella fysiska funktionsvariationer

  • Eventuella önskemål angående träningen

  • Betalmetod

  • No-show

  • Hälsodeklaration

Informationen vi lagrat om Dig sparas under 24 månader från det att ditt senaste medlemskap förfallit. Därefter gallras informationen om Dig bort från X-shape Fitness register.

Syftet med informationen X-shape Fitness lagrar om Dig

Namn, telefonnummer, e-postadress och betalningsmetod lagras för att kunna identifiera Dig som kund och din betalning. Dessa uppgifter går även under bokföringslagen.

E-postadress lagras för att kunna bjuda in dig som medlem till olika evenemang och event som ingår i ditt medlemskap. Kontaktuppgifterna används enbart av X-shape Fitness.

Vilken typ av medlemskap Du som medlem har. När du har köpt ett PLUS-medlemskap där du kan träna på alla X-shape Fitness studios så registrerar vi även dina träningstillfällen i andra studios för internfaktureringen mellan våra olika studios.

Storlek på träningsutrustning, önskemål om Din träning och eventuella fysiska funktionsvariationer lagras för att Du ska få ut maximalt av din träningsupplevelse hos X-shape Fitness.

Utskick av informationsmejl till ny medlem är för att du som återkommande medlem inte ska behöva få samma information flera gånger.

Inbjudan till vår slutna FB-grupp är för att se till att Du som medlem fått en inbjudan att gå med i vår medlemsgrupp.

No-show registreras för vi ska kunna säkerställa att Du som medlem vet, om och när, ett klipp dragits från ditt medlemskap.

X-shape Fitness följer de internationella riktlinjerna där nya kunder alltid ska fylla i en hälsodeklaration innan provträning med EMS-träning. Om du blivit raderad från våra register och återkommer som kund och du har förändringar i din hälsa så fyller du i en ny hälsodeklaration.

 

Bokadirekt

X-shape Fitness nyttjar en bokningstjänst från företaget Bokadirekt som iom detta blir personuppgiftsbiträde åt X-shape Fitness AB och för franchisetagarna. Det här innebär att dina personuppgifter vid bokning av X-shape Fitness tjänster även lagras i Bokadirekts register.

De obligatoriska personuppgifter som Bokadirekt lagrar är

  • Namn

  • Telefonnummer

  • E-postadress

  • Personnummer

 

Syftet med informationen X-shape Fitness personuppgiftsbiträde Bokadirekt lagrar om Dig

Syftet med att Dina uppgifter även lagras av vårt personuppgiftsbiträde Bokadirekt är för att kunna identifiera Dig som kund vid betalning samt säkerställa att Du som kund bokar in dig under rätt tjänst efter de två rabatterade provträningar X-shape Fitness erbjuder nya kunder. Ditt personnr behövs för att genomföra betalningar vid provträning och Enstaka pass samt vissa tidsbegränsade erbjudanden och för att vi ska kunna fakturera dig om du begär detta.

 

Radera eller rätta information

Önskar du att informationen om Dig raderas tidigare än 24 månader meddelar du oss via e-post och vi kommer omedelbart radera informationen. Det samma gäller om Du skulle vilja ändra några uppgifter hos X-shape Fitness. Kontakta den studio du tränar på om detta.

Hur tar du del av den lagrade informationen?

Skulle du framöver vilja ta del av dina uppgifter hos X-shape Fitness AB så kan du när som helst kontakta den studio där du är eller har varit medlem på via e-post.

 

Bearbetning av nya potentiella medlemmar

Vi sparar information såsom ditt namn, e-post, telefonnummer, och tidigare medlemskap för att kunna veta om och när vi kan återkomma till dig igen alternativt om du vill att vi inte ska återkomma till dig igen. Har vi inte haft någon kontakt med dig de senaste 24 månaderna så raderar vi all din personliga data.

 

Kontaktinformation till personuppgiftsansvarig

X-shape Fitness AB och dess franchisetagare har en personuppgiftsansvarig för sin respektive studio. Kontakta den studio Du är eller har varit medlem hos.

Övergripande personuppgiftsansvarig för X-shape Fitness AB är Annika Holtet Wener, Operativ chef, du når henne här