Specialerbjudande endast i Göteborg. Provträna 2 ggr för 249 kr (ord pris 550) Halva priset på medlemskap. Kolla in dealen här!

X-shape Nordstan Göteborg


Postgatan 33
411 06 Göteborg
nordstan@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår.

Jag som äger och driver den första X-shapestudion på Västkusten heter Per Sörensen.

Jag träffade X-shape Fitness på ett franchiseevent i Göteborg hösten 2018. Då fick jag möjlighet att prova på träningen med heldräkt. Efter tio minuter insåg jag vilka underverk denna träning kan göra med min kropp! Att kunna komma åt upp till 90 % av alla muskler i kroppen samtidigt och spänna dem upp till 18 gånger mer än vad som är möjligt med traditionell träning är helt fantastiskt! Där och då insåg jag – detta måste jag förmedla till andra!

I min ungdom höll jag på med lite olika sporter som: badminton, bordtennis, skidor, simning och windsurfing, på senare tid mest gruppträningspass som cross training, box mm. Nu är det EMS för hela slanten.

Jag certifierade mig som EMS-instruktör tillsammans med mina två söner Victor och Oscar våren 2019. Victor, med handboll, innebandy och gym som träningsbakgrund, samt Oscar, badmintonspelare och en flitig löpare, kommer att hjälpa till kvällar och helger i studion. Vi ser fram mot att ta er träning ett stort steg vidare.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkomna!