Östermalm 2018-09-25T12:29:01+00:00

X-shape Östermalm


Banérgatan 54
115 26 Stockholm
ostermalm@xshapefitness.com

BOKA tid

Jag som äger och driver X-shape Östermalm heter Kajsa Bäckström och är leg. naprapat. Innan jag utbildade mig till naprapat arbetade jag i tre år som Hälsopedagog. Jag kom i kontakt med EMS-träning våren 2017 då jag blev medlem hos X-shape Vasastan och det var den bästa, mest effektiva träningsform jag någonsin testat. Som naprapat är jag väl bekant med användningen av el för rehabilitering av olika smärttillstånd. Här såg jag möjligheten att kombinera träning och rehabilitering på ett fantastiskt sätt. Efter ett halvår beslutade jag mig för att bli franchisetagare hos X-shape för att kunna hjälpa människor som önskar förbättra och stärka sin kropp.

Till mig kan du komma om du vill bygga styrka, få naprapatbehandling eller kombinera dessa två. Vi tittar på dina individuella behov både vad gäller träningsresultat och behandling och ser till att du når dina mål!

Mina fördjupade kunskaper ligger inom graviditetsrelaterade besvär, besvär kopplade till sjukdomen endometrios hos kvinnor samt psykosomatiskt orsakade smärtor i kroppen.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Är du naprapat, eller naprapatstudent? Mejla gärna mig för mer info angående arbete hos X-shape Fitness.