9 mars, 2017

Pressmeddelanden

Tillbaka till press

Pressmeddelande 28/2–2018

Far och dotter tar framtidens träning till Solna

Wilma och Roger är klara att öppna så fort de hittar en lokal i Solna. Här blir de fotograferade av Tobias Fischer i X-shape Fitness Östermalms lokaler.

Vilma Grahn Lindahl och pappa Roger Lindahl ska ta framtidens träning till Solna. I helgen hade de besök av Master Trainer Matthias Winther-Morell från internationella EMS Trainer Institute. Nu letar de lokal i Solna för att starta sin verksamhet under varumärket X-shape Fitness. 

   EMS är en av världens mest effektiva träningsmetoder och när Vilma och Roger började träna i X-shape Fitness studio i Vasastan fastnade de genast för träningsformen. Det var Vilma som hittade studion.

  – Det var jag som hittade träningen och så tog jag med mig pappa på ett pass och det var den häftigaste träningsupplevelse jag någonsin varit med om, säger Vilma Grahn Lindahl. 

   Vilma har en bakgrund som friidrottare och är van vid tuff träning. 

  – När vi fick höra att X-shape Fitness sökte franchisetagare så sa jag till pappa att det här borde vi verkligen göra, säger Vilma Grahn Lindahl.

   Roger Lindahl arbetar i dag som Regionchef inom IT-branschen och kommer att vara vd och övergripande ansvarig på X-shape Fitness i Solna. 

  – Att få möjligheten att erbjuda människor den absolut bästa träning som jag någonsin upplevt och dessutom göra det tillsammans med min dotter är som en dröm, säger Roger Lindahl. 

   Vilma Grahn Lindahl blir operativt ansvarig på X-shape Fitness i Solna. 

  – Nu ska vi bara hitta en passande lokal så att vi kan komma igång så fort som möjligt, vi har redan medlemmar på kö som vill börja träna hos oss, säger Vilma Grahn Lindahl. 

  – Vi är så glada att ha med Vilma och Roger i X-shapefamiljen, nu hoppas vi att de snart hittar en lokal så att Solnaborna får ta del av konceptet, säger Linda Sandkvist, vd X-shape Fitness AB och Solnabo. 

EMS står för elektrisk muskelstimulering. Med hjälp av elektriska impulser kan musklerna spännas upp till 18 gånger mer än vad kroppen själv kan åstadkomma under ett traditionellt träningspass. Upp till 90 procent av kroppens muskler aktiveras samtidigt, därför räcker det med endast 20 minuter för att uppnå samma resultat som annars tar flera timmar att uppnå på ett traditionellt gym.  Då EMS-träning är en så effektiv träningsmetod är max antal träningar per vecka tre, och det måste gå 48 timmar mellan varje träningstillfälle. Det spelar ingen roll om du är elitidrottare eller soffpotatis. Styrkan individanpassas av en EMS-certifierad instruktör så träningen passar alla och är ytterst skonsam mot leder. Träningen är även utmärkt som rehabiliteringsmetod. 

X-shape Fitness fullservicestudios är byggda för den moderna människan som vill ha effektiv träning med snabba resultat. Träningskläder, handdukar, duschartiklar och funktionsdryck ingår i medlemskapet. 

X-shape Fitness startade 2016 av de båda journalisterna Linda Sandkvist och Annika Holtet. De hittade EMS-träning när de letade behandlingsmetod mot diskbråck. I dag har X-shape Fitness en studio i Vasastan och en på Östermalm i Stockholms innerstad. Huvudkontoret ligger i Waterfront Building, United Spaces, där medlemmar på United Spaces kan träna. Det är också därifrån det Mobila gymmet utgår, med Mobila gymmet kan arbetsplatser få sin egen EMS-instruktör på plats en gång i veckan för att träna personalen på ett effektivt och smidigt sätt.

X-shape Fitness är generalagentur för XBody som tillverkar EMS-utrustning. EMS är väldigt vanligt utomlands och XBody har generalagenter i 56 länder runtom i världen. 

X-shape Fitness söker franchisetagare i hela Sverige.

Roger Lindahl, vd X-shape Fitness Solna

Tel: 070 919 24 23

Mejl: solna@xshapefitness.com

Linda Sandkvist, vd X-shape Fitness AB

Tel: 070 265 73 61
Mejl: linda@xshapefitness.com

Kajsa ska göra Östermalm starkare och friskare

Kajsa Bäckström, legitimerad naprapat och certifierad EMS-instruktör, startar X-shape Fitness Östermalm. (Foto: Martin Pihl)

•  Jan 8, 2018 08:18 CEST

Den 1 februari får Östermalm tillgång till ett nytt koncept på marknaden – EMS-träning. Det är EMS-instruktören och naprapaten Kajsa Bäckström som blir X-shape Fitness AB:s första franchisetagare.

– Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att erbjuda denna unika kombination med EMS-träning och naprapati. Detta eftersom jag ser att det kommer kunna göra att patienter och kunder inte bara kan få effektiva träningsresultat utan även möjlighet till kortare rehabiliteringsperiod för att komma ur smärtproblematik, säger Kajsa Bäckström och fortsätter:

– Många kunder söker sig till EMS-träning just eftersom det upplevs minska smärtor relaterat till tidigare sjukdom eller diagnos av någon form. Därför känns det så oerhört värdefullt för mig att kunna skräddarsy effektiv hjälp från de båda delarna.

– Vi är så glada att Kajsa Bäckström valt att arbeta med oss, tillsammans kommer vi att utveckla vårt fullservicekoncept och komma närmare rehabmarknaden där vi ser en stor potential för EMS-träningen, säger Linda Sandkvist, vd för X-shape Fitness AB.

Från den 1 februari kan du besöka X-shape Fitness Östermalm på Banérgatan 54 i Stockholm.

X-shape Fitness AB

X-shape Fitness AB etablerades i februari 2016 av journalisterna Linda Sandkvist och Annika Holtet. De hade båda drabbats av diskbråck och blivit rehabiliterade av EMS-träning och ville därmed sprida träningen vidare i Sverige. X-shape Fitness använder sig av EMS-utrustning från ungerska XBody och är generalagentur för märket i Sverige. XBody har studios i 56 olika europeiska länder och har nyligen äntrat den kanadensiska och kinesiska marknaden. X-shape Fitness AB:s första studio ligger i Vasastan i Stockholm. Bolaget räknar med att ha minst fyra nya studios rullande under 2018 och inom de närmsta fem åren kommer de att finnas i hela Sverige och EMS-träning kommer vara ett välkänt träningskoncept. X-shape Fitness är anslutet till intresseföreningen Svensk Franchise.

EMS-träning – en av världens mest effektiva träningsmetoder

EMS står för Elektrisk Muskelstimulation. Du tränar med elektriska impulser på låg effekt. Med hjälp av dessa kan du spänna dina muskler upp till 18 gånger mer än din kropp själv kan åstadkomma under ett traditionellt träningspass. Eftersom alla kroppens muskler aktiveras samtidigt räcker det med endast 20 minuters träning för att uppnå samma resultat som du får jobba flera timmar på ett traditionellt gym för att uppnå. Du kan träna upp till tre gånger i veckan med en paus på minst 48 timmar mellan varje träningstillfälle.

Eftersom styrkan individanpassas av någon av våra duktiga EMS-certifierade instruktörer så passar den här träningen alla. Träningen är ytterst skonsam mot leder och du kommer att känna rent muskelarbete under de aktiva övningar du utför.

Kajsa Bäckström, vd X-shape Fitness Östermalm
Tel: 073 505 58 08
Mejl: ostermalm@xshapefitness.com

Linda Sandkvist, vd X-shape Fitness AB
Tel: 070 265 73 61
Mejl: linda@xshapefitness.com

X-shape flyttar in hos SWIFTR

•  Mar 30, 2017 21:16 CEST

Swiftr0502

Fanny Sjöström, Fredrik Paulún, Johanna Sjögren och Jesse Tinell är teamet bakom SWIFTR.

– Vi har följt Fanny Sjöströms och Johanna Sjögrens arbete med att utveckla SWIFTR på håll sedan de provtränade hos oss i fjol och bestämde oss redan då för att vi ville vara en del av utbudet, säger Linda Sandkvist, styrelseordförande X-shape Fitness. Från och med den 1 april kan SWIFTRs medlemmar boka provträningar hos X-shape Fitness.

– Vi hittade X-Shape då vi hade hört talas om träningsformen EMS och tyckte att det skulle passa perfekt in i utbudet i vår tjänst, då vår ambition är att lyfta fram olika träningsformer och möjliggöra för våra medlemmar att testa nytt! EMS är ett supercoolt sätt att tidseffektivisera din träning på som alla borde prova, säger Johanna Sjögren och Fanny Sjöström.

Träningsportalen SWIFTR erbjuder medlemmar att fritt välja vad, var och när de vill träna. Medlemmarna har ett digitalt träningskort som ger tillträde att drop-in-träna och boka pass på över 70 olika träningsanläggningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Uppsala, Västerås och Landskrona. Alla anläggningar är noggrant utvalda av SWIFTR för att kunna erbjuda såväl variation som hög kvalitet. Målet är att vara rikstäckande inom ett år.

SWIFTR är grundat av Johanna Sjögren och Fanny Sjöström. Hälsoprofilen Fredrik Paulún kom i höstas med i laget som delägare, och aktiv i teamet.

X-shape Fitness stöttar fredsarbete i Kenya

•  Mar 08, 2017 08:08 CET

Kvinnors möjlighet att vara aktiva och delaktiga i freds-och demokratiarbete är en förutsättning för utveckling av fredliga och stabila samhällen, säger FN:s resolution 1325.

Kvinnors möjlighet att vara aktiva och delaktiga i freds-och demokratiarbete är en förutsättning för utveckling av fredliga och stabila samhällen, säger FN:s resolution 1325.

Den 8 mars drar PMU:s kampanj Fredsagent 1325 igång.

– I år lyfter vi ett fredsprojekt som vi har i norra Kenya, där de två folkslagen turkana och pokot i generationer har krigat över de få resurser som finns. Projektledaren på plats har genom flera års arbete verkligen sett kvinnans viktiga roll i det hela och flera delar av arbetet riktar sig till just kvinnorna som själva har börjat kalla sig fredsagenter, berättar Annelie Edsmyr, kampanjkoordinator på PMU.

Annelie Edsmyr har även del i insamlingsregistreringen.

– Jag kan verkligen gå i god för att det vi samlar in pengar till, dit går pengarna, säger hon.

Kampanjen håller på fram till Mors dag i slutet av maj och X-shape Fitness stöttar genom att skänka 10 procent av intäkterna från provträningar under perioden. Kunden väljer själv om den vill bidra.

– Vid bokning uppger kunderna bara ”Fredsagent” i fältet noteringar så ser vi till att pengarna kommer till projektet, säger Linda Sandkvist, styrelseordförande och delägare X-shape Fitness.

– Vi vill stötta detta projekt eftersom det faller inom ramarna för våra värderingar, en av våra viktigaste punkter är att vi vill stärka människor att göra världen till en bättre plats för alla – oavsett kön, etnicitet och bakgrund, fortsätter hon.

På X-shape Fitness i Vasastan finns mer information om projektet och PMU:s arbete för den som vill läsa mer.

X-shape Fitness firar även Internationella Kvinnodagen genom att ge alla kvinnor rabatt på utvalda medlemskap genom denna länk: https://www.bokadirekt.se/places/x-shape-fitness-ab-14419

X-shape på ny jämförelsesajt

•  Mar 06, 2017 08:00 CET

Hector Karlsson, vd, Jesper Johansson, utveckling och kundrelationer och Robin Karlsson, CTO på Fitnesskollen.

Hector Karlsson, vd, Jesper Johansson, utveckling och kundrelationer och Robin Karlsson, CTO på Fitnesskollen.

Från och med den 8 mars finns X-shape Fitness på nystartade Fitnesskollen.

– Fitnesskollen är en informations- och förmedlingssajt för träningscenter och deras olika träningsmedlemskap. Vi startade Ftnesskollen för att vi saknade ett enkelt sätt att hitta alla de träningsalternativ som erbjuds i dag. Det var svårt att jämföra alla träningscenters utbud, öppettider och medlemserbjudande utan att besöka tio olika hemsidor och behöva klicka sig fram i en evighet innan man har tillräckligt med kött på benen för att välja vart man ska träna, säger Hector Karlsson, vd för Fitnesskollen.

– Vi tycker att Fitnesskollen är en bra tjänst som gör det lättare för människor att hitta rätt träningsform på rätt plats för just deras behov så självklart sa vi ja när Hector frågade om vi ville vara med, säger Linda Sandkvist, styrelseordförande X-shape Fitness.

– Vi vill ha med X-shape Fitness för att EMS är ett väldigt unikt och effektivt sätt att träna på. Vi älskar innovativa och nytänkande företag som gör träningsbranschen mångsidig, säger Hector Karlsson.

Fitnesskollen drivs av Hector Karlsson som själv har bakgrund som gymägare, PT och gruppträningsinstruktör. På Fitnesskollen är han verkställande direktör och ansvarar för försäljning, marknadsföring och kundrelationer.

Jesper Johansson har tidigare arbetat som webbutvecklare. Han har även erfarenhet av att driva ett eget konsultbolag med flera olika typer av kunder. På Fitnesskollen hjälper Jesper till med utveckling av hemsidan och kundrelationer.

Robin Karlsson är en entreprenör med bakgrund inom e-handel där han främst jobbat med webbutveckling. På Fitnesskollen är han CTO och ansvarar då för vidareutvecklingen av hemsidan.

X-shape Fitness hakar på trend med nykter AW

 •  Jan 19, 2017 08:04 CET

X-shape Fitness kommer att bjuda på fria provträningar den 3 februari på Annexet i Stockholm

X-shape Fitness kommer att bjuda på fria provträningar den 3 februari på Annexet i Stockholm

Den tredje februari är X-shape Fitness en av attraktionerna på Workout Parties på Annexet i Stockholm – Sveriges största träningsfest.

Workout Parties kombinerar träning med dj, barer, konfetti och artister. Josef Fallesen och Madeleine Ardnt, grundare av konceptet, arrangerar två stora fester om året i Stockholm, en på hösten och en på våren.

– Vi valde att starta Workout Parties för vi vill utmana Sveriges bild av hur en fredagskväll kan se ut. En fest för oss är ett ställe där man är i en social miljö, rör på sig och har kul tillsammans. Vi har valt att samarbeta med X-shape Fitness då vi tycker att de, precis som vi, har som mål att förändra och är något helt nytt inom träning, säger Josef Fallesen och Madeleine Ardnt.

– Det känns roligt att vara en del av den hälsosamma trenden och visa att träning kan vara minst lika mycket party som en kväll på krogen. Som Josef och Madeleine uttrycker det: Vi tror på träningsvärk istället för huvudvärk, säger Linda Sandkvist och Annika Holtet, ägare och grundare till X-shape Fitness.

Under kvällen hålls två träningspass med Sveriges hetaste träningsprofiler där gästerna tränar tillsammans med tusentals andra i intensiva 30-minuterspass. Det finns också ett gäng barer på plats som bjuder gästerna på allt från alkoholfria proteindrinkar till bars och andra tilltugg. X-shape Fitness kommer att bjuda på fria provträningar under hela kvällen.

X-shape Fitness stöttar kampen mot mobbning

•  Jan 09, 2017 08:08 CET

Stötta kampen mot mobbning medan du tränar

Stötta kampen mot mobbning medan du tränar

I januari och februari kan nya kunder som tränar hos X-shape Fitness välja att stötta kampen mot mobbning. Genom att uppge bokningskoden ”Makeachange” vid provträning skänker X-shape Fitness 25% av intäkterna för träningen till den ideella föreningen Make A Change.

Make a Change är en ideell icke vinstdrivande förening med syfte att skapa nya metoder mot mobbning bland barn och vuxna. De arbetar för att upptäcka, förebygga och stoppa mobbning och minska antalet utsatta. Under 2017 kommer föreningen bland annat, med hjälp av nyanserade högkvalitativa undersökningar och ny statistik, kartlägga mobbning ur ett bredare perspektiv.

– Vår hälsa är viktig på många sätt, inte minst den psykiska hälsan som vi arbetar med dagligen. Vi får dock inte glömma den fysiska hälsan som går hand i hand. Vi är därför oerhört glada över att X-shape Fitness vill stötta vårt arbete och bidra till ett bättre välbefinnande på alla plan, säger Make A Changes grundare Christian Nordenström.

– Vi är glada att kunna bidra till detta viktiga arbete och passar på att väcka liv i denna kampanj nu i början av året när vi vet att många är sugna på att komma igång med träningen igen, säger Annika Holtet och Linda Sandkvist, som tillsammans äger och driver X-shape Fitness.

Glöm alla långa styrketräningspass. Hos X-shape Fitness blir styrketräningen gjord på 20 minuter eftersom du tränar alla muskler samtidigt och med hjälp av el dessutom kan spänna dem upp till 18 gånger mer än vad din kropp själv kan åstadkomma. Att du också når svåråtkomliga muskler och kan träna oavsett vilken form du är i är en extra bonus. X-shape Fitness är den första certifierade EMS-studion i Sverige som använder sig av XBody.

Framtidens gym kommer till Framfot

Det är enkelt att träna med X-shape Fitness mobila gym.

Det är enkelt att träna med X-shape Fitness mobila gym.

•  Dec 27, 2016 14:00 CET

Framfot Företagsutbildning vann X-shape Fitness utlottning om att rivstarta året för sina anställda med X-shape Fitness mobila gym. Den 13 januari är det dags för personalen att få testa EMS-träning på sin arbetsplats.

Det var på Fitnessfestivalen den 25-27 november som Christina Delryd, utbildare & coach på Framfot Företagsutbildning, besökte X-shape Fitness monter och deltog i utlottningen.

– Det ska bli så spännande att få testa denna träningsform, säger en glad Christina Delryd när X-shape Fitness ringer upp henne för att meddela att Framfot vunnit.

X-shape Fitness mobila gym ryms i en resväska. Varje träningspass tar 20 minuter och motsvarar upp till tre timmars styrketräning på ett traditionellt gym. Personalen behöver inte ens ha med egna gymkläder eftersom X-shape Fitness mobila gym innehåller allt.

– Vi är så glada att kunna erbjuda den här enkla lösningen till hälsomedvetna företag som värnar om sin personals välmående, säger Linda Sandkvist, styrelseordförande X-shape Fitness.

X-shape Fitness lanserar XBody i Sverige

  •  Okt 22, 2016 20:55 CEST

X-shape Fitness är den enda certifierade EMS-studion i Sverige som använder sig av XBody.

EMS-träning står för Elektrisk Muskel Stimulation. Vi tränar med elektriska impulser på låg effekt. Med hjälp av dessa kan Du spänna dina muskler upp till 18 gånger mer än din kropp själv kan åstadkomma under ett traditionellt träningspass. Eftersom alla kroppens muskler aktiveras samtidigt så räcker det med endast 20 minuters träning för att uppnå samma resultat som du får jobba flera timmar på ett traditionellt gym för att uppnå. Du kan träna upp till tre gånger i veckan.

Eftersom styrkan individanpassas av någon av våra duktiga EMS-certifierade instruktörer så passar den här träningen alla. Träningen är ytterst skonsam mot leder och du kommer att känna rent muskelarbete under de aktiva övningar du utför.

Bygga muskler

EMS-träning är en av världens mest effektiva träningsmetoder och det snabbaste sättet att bygga muskler på. Du kommer, samtidigt som du bygger snyggt tonade muskler, få en bättre hållning och öka din styrka på kort tid. Vi kommer åt både de ytliga och de djupa musklerna som exempelvis den annars så svåråtkomliga bäckenbottenmuskulaturen.

Viktminskning

För att gå ner i vikt (eller fettmassa) på ett hälsosamt sätt är det muskeltillväxt som gäller. Inget bränner fett lika effektivt som styrketräning. När du ökar muskelmassan så ökar ämnesomsättningen och den i sig bestämmer hur snabbt du kan gå ner i vikt och förbättra din form. Eftersom EMS-träning optimerar din styrketräning så motsvarar 20 minuter hos X-shape Fitness upp till tre timmar traditionell styrketräning på ditt gamla gym. Vad väljer du?

Rehabilitering

EMS kan även användas som rehabilitering då de elektriska impulserna arbetar direkt med musklerna så att lederna slipper överbelastas. Då det också finns inbyggda elektroder längs ryggraden i våra träningsdräkter så bygger du muskler som du sällan kommer åt med traditionell styrketräning. Det gör att dina ryggproblem därmed kan lindras. Även blodcirkulation i muskler och bindväv ökar med EMS.

10 snabba

  • På endast 20 minuter i veckan har du avklarat din styrketräning. Hos oss kan du träna en, två eller tre gånger per vecka beroende på vad du har för målsättning med din träning.
  • Snabba synliga resultat
  • Fettminskning
  • Du kommer åt muskler som är svåra att nå med traditionell styrketräning
  • Träningen anpassas efter dina specifika önskemål och förutsättningar
  • Beprövad teknologi sedan 1950-talet
  • Ökat välmående och minskad stress
  • Exklusivt med max två tränande personer samtidigt
  • Ingen trängsel i fullsatt omklädningsrum
  • Gymkläder och handduk ingår alltid

Vi är certifierade av EMS Trainer Institute

X-shape Fitness levererar EMS till Gävle Träningscenter

•  Okt 05, 2016 15:05 CEST

EMS-träningen blev en succé i Gävle

Gävle Träningscenter startar EMS-gym och erbjuder från och med vecka 42 sina kunder det senaste på marknaden när det gäller EMS – Xbodys trådlösa Actiwave.

– Jag såg en artikel i en tidning och googlade på EMS och hittade X-shape Fitness. Vi blev nyfikna så vi åkte till X-shapes studio i Stockholm och testade och det var bättre än vi kunnat tro, säger Sven-Erik Löf, vice vd på Gävle Träningscenter.

Linda Tiensivu, vd för Gävle Träningscenter, stämmer in i lovsången.

– Jag hade just fått problem med diskbråck men när jag provade EMS kände jag att jag kunde träna ordentligt utan risk för skador.

De båda gymägarna började genast fundera på hur de skulle integrera EMS-träning i utbudet på träningscentret i Gävle. Skulle kunderna motta träningen med lika öppna armar som de?

– Vi hade inga tvivel om att Gävle Träningscenters kunder skulle fastna för träningen så vi bestämde oss för att erbjuda träning på plats i Gävle med vårt mobila gym, säger Linda Sandkvist, styrelseordförande i X-shape Fitness.

Sagt och gjort, Linda Sandkvist och Annika Holtet, som tillsammans äger och driver X-shape Fitness, packade in det mobila gymet i bilen och körde de knappa två timmarna upp till Gävle för att träna kunderna på plats och efter det fanns ingen återvändo.

– Kunderna krävde helt enkelt att vi skulle köpa in maskinen, säger Linda Tiensivu.

– Vi fick en otroligt positiv respons på plats och de 10 personer som ville testa på från början hann bli 15 innan dagen var slut, säger Annika Holtet.

Den 14 oktober flyger Matthias Winter-Morell från Xbodyworlds EMS Trainer Institute till Sverige för att certifiera Linda Tiensivu och Sven-Erik Löf. Sen är det äntligen dags för Gävleborna att få sin egen EMS-studio.

EMS står för Elektrisk Muskelstimulation. Med hjälp av elektriska impulser går det att spänna musklerna upp till 18 gånger mer än vad kroppen normalt själv kan åstadkomma under ett traditionellt träningspass. Eftersom alla kroppens muskler aktiveras samtidigt så räcker det med endast 20 minuters träning för att uppnå samma resultat som man annars får jobba flera timmar på ett traditionellt gym för att uppnå. Mer information finns här: http://www.xshapefitness.se/ems/

X-shape Fitness är den enda certifierade EMS-studion i Sverige som använder sig av XBody. X-shape Fitness erbjuder ett enkelt, skalbart franchisekoncept för dig som vill starta din egen studio. Förutom studion i Vasastan har X-shape Fitness även ett mobilt gym.

Gävle Träningscenter har både gym och gruppträningar och har redan från starten fokuserat på att ge det lilla extra och alltid legat i framkant med nya träningsformer.

X-shape inleder samarbete med fallskärmsjägare

•  Aug 01, 2016 12:24 CEST

Erik Eliasson är grundare till ESSE Drinks

X-shape Fitness inleder samarbete med ESSE Drinks. Grundaren, Erik Eliasson, är f.d. fallskärmsjägare som grundade CrossFit Nordic 2009.

Nu får alla X-shapes medlemmar en ESSE i samband med träning och icke-medlemmar kan köpa drycken. ESSE är en lätt kolsyrad funktionsdryck med hela 20 % naturlig fruktjuice kombinerat med essentiella aminosyror (EAA), essentiella vitaminer och mineraler samt naturligt koffein från gröna kaffebönor och grönt te.

X-shape Fitness är distributörer för XBody i Sverige

•  Jun 19, 2016 17:18 CEST

Den 19 juni skrev X-shape Fitness AB avtal med XBody Hungary Kft. om att bli distributörer för XBody i Sverige. Det innebär att fler kan starta X-shape studios i Sverige via X-shapes unika franchisekoncept eller köpa utrustning från bolaget och driva egna XBody studios.