Så tycker kunderna

För fler recensioner – följ oss på facebook

”Grymt effektiv och kul träning att göra med sin partner eller polare! Och världens finaste coacher som motiverar och peppar till det där lilla extra! Skönt att dessutom slippa släpa med sig träningskläder”

Carolinne

”Älskar denna träningsform! Man ger 100% på 20 minuters träningspasset. Måste få tillägga att jag har fått väldigt fina kommentarer om min trimmade rumpa efter att jag börjar på X-shape Fitness”

Madeleine

”Helt underbart ställe. Man blir väl omhändertagen. Perfekt träning”

Björn

”Har tränat här ett tag nu, och tycker att träningen är riktigt bra och skön. Har tränat sen jag var 14 år, olika sporter även på elitnivå. Efter många års träning dyker en del slitage upp i kroppen, har man gjort ingrepp i kroppen så är den här träningen toppen som rehab och uppbyggnad”

Anita

”Toppeninstruktörer, träningen ger verkligen resultat. Hoppas dom lyckas övertyga landstinget att man ska kunna få denna träning på recept”

Lena

”Underbar personal och en träning som verkligen gav träningsvärk efteråt. Kan starkt rekommendera detta.”

Magnus

”Jag var tveksam till el-träning, men fick världens träningsvärk efteråt. Kändes som att det var mycket effektivt – och att man kommer å muskler som annars är svåra eller omöjliga att nå. Supertrevlig personal!”

Ylva

”EMS, grymmaste träningen!”

Anitha

”Effektivt, smidigt, beroendeframkallande och roligt! Alla borde testa!”

Åsa

”Roligaste och mest effektiva träningen jag gjort. Som att komma hem till glada kompisar och köra högintensivpass.”

Kajsa

”Bästa träningsformen ever..syns redan resultat efter 4 gånger.”

Elisabeth

”En lyxig träningsupplevelse. Den mest effektiva träningsform jag har upplevt. Fem tummar upp.”

Adam

Jag är en tjej på 50+ som inte har inte tränat på flera år och aldrig gillat styrketräning så var ganska nervös inför provträningen. Kajsa guidade mig proffsigt genom övningarna och det var snabbt avklarat, passar mig perfekt. Dessutom kan jag få hjälp när kroppen har ont och behöver bli ompysslad. Kajsa Bäckström är grym på både träning och naprapati.

Elisabeth

Bästa gym i Stockholm, ja bästa gymmet i hela Sverige. Så sjukt effektivt. Jag reser ganska mycket och har testat vanliga gym i hela Sverige, det finns inget som kan mäta sig med det här. 

Dan

EMS-träningen är precis den träningsform jag behöver 

Pernilla

Har tidigare starkt ogillat styrketräning – tråkigt och ett himla släpandes på saker som glöms. På X-Shape finns ALLT (till o med hårsnodd brukar jag säga)! Och ett plus för grymma instruktörer med fokus! Nu är träningen istället toppen! Både avseende rolighet och att den ger resultat. Ryggen mår bra, magen är platt och gäddhänget borta utan att jag ens märkte av det (ljug – det gjorde jag men trodde inte det skulle gå så fort) och dessutom har jag så kul som en extra bonus. Har du inte provat så gör det – investera i dig själv!

Malin

Jag har alltid avskytt styrketräning och allt vad det innebär. Men det här är något helt annat, roligt, effektivt, snabbt och ger otroligt mycket energi och inte minst skratt. Kajsa har tränat mig och hon är en fantastisk person som lyser upp den tristaste av kvällar. Det är med lätta steg jag lämnar träningslokalen och ser alltid fram emot nästa pass…vem hade kunnat tro det?!

Linda

Mycket proffsigt bemötande i fräsch lokal! Som träningsnörd blev jag glatt överraskad av hur mycket den här träningen gav. Har träningsvärk överallt trots att jag tränar 5-7 dagar per vecka. Love it!
Anna

Jag provade det 2 gånger, men tänker fortsätta med det tills vidare. PS man får jobba på och man blir slut efter träningen så jag ger 5*

Göran