Samarbetspartners2019-02-02T21:44:08+00:00

CLEANDRINKS

I våra medlemskap ingår en funktionsdryck. CleanDrinks är producerade tillsammans med elitidrottare och är tillverkade på nordiskt källvatten med koffein, vitaminer, mineraler & aminosyror. Välj mellan smakerna citron/lime, hallon & smultron, päron, exotic eller vattenmelon.

MINGELSPONSORER

På vår senaste mingelafton som NOFO Hotel arrangerade så fint fyllde dessa underbara sponsorer medlemmarnas ryggsäckar. Stort tack till: Clean Drink  Pandy Protein Candy  Ice Power  First Class Brands Sweden  Aloes Aloe Vera  ProteinPro Kexchoklad Ekologiska Säljbolaget  Saltå Kvarn Smiling  och Xstream Film

Vill du samarbeta med oss?

Vi är så glada att ni är så många som vill samarbeta med oss både på lång sikt och med kortare aktiviteter. Har du en produkt som du tror skulle passa i vår studio? Jobbar du i någon välgörenhetsorganisation som du tror passar ihop med våra värderingar? Har du ett roligt event som du tror vi skulle passa att vara med på? Vad det än gäller så mejla linda@xshapefitness.com och berätta mer.

Vi får många förfrågningar från personer som vill skriva om oss och det är vi väldigt glada över men vi betalar inte för någon form av press och vi behandlar alla våra kunder lika utefter deras unika behov och kan därför inte ge några rabatter på träning. Det enda undantaget vi gör är när vi ser människor som är i verkligt behov av EMS och som av olika skäl inte har råd att träna, de fallen väljer vi själva ut. Det passar in i vår vision att hjälpa så många människor som möjligt till ett friskare, starkare och gladare liv!

Är du influencer och/eller bloggare och vill skriva om oss? Då kan du vara med i vårt projekt pay it forward. Det innebär att du betalar för en annan person som verkligen behöver träningen men inte har råd. Du får då lika många träningar som du ger bort. Vill du veta mer – mejla Linda