X-shape Solna


Dalvägen 28
169 79 Solna
solna@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

Vi som äger och driver X-shape Solna heter Vilma Grahn Lindahl och Roger Lindahl. 

Jag är 20 år gammal och har alltid drömt om att jobba med träning och hälsa. Som 14-åring började jag träna friidrott. Jag sökte och kom in på Lidingös friidrottsgymnasium. Jag levde och andades friidrott. När jag hittade X-shape tog jag med min pappa på en träning och sen var vi fast båda två. Det var den häftigaste träningsupplevelse jag någonsin varit med om. Nu driver vi tillsammans vår egen studio som franchisetagare, jag som platschef och pappa som vd. Här på X-shape vill jag hjälpa andra människor att nå sina mål och bidra till ett hälsosammare samhälle där vi tar hand om oss själva och varandra. 

Jag heter Roger Lindahl, är 53 år gammal och bor i Stockholm. Jag kommer ursprungligen från den, numera kända lilla hålan, Ockelbo. Ett av mina största intressen är fotboll, en sport som givit mig mycket glädje i livet. I tonåren tränade och tävlade jag i tyngdlyftning, det lärde mig mycket om träningstekniker och hur kroppen fungerar, dessutom vad man bör äta för att åstadkomma bästa resultat. 

I dag tränar jag så ofta jag hinner, förutom EMS-träning och cardio blir det mycket golf och jakt när säsongen medger.

Jag har drivit företag i halva mitt liv och när Vilma kom med förslaget att vi skulle bli franchisetagare hos X-shape så behövde jag inte lång tid på mig att fundera. Vi utbildade oss och certifierade oss tillsammans och nu ska vi se till att ge Solnaborna chansen att ta del av en både smartare och mer effektiv träningsmetod. Vi vill erbjuda alla våra kunder den BÄSTA möjliga servicen med trevlig och kunnig personal. Vårt mål är att uppfylla alla våra kunders önskemål samt att skräddarsy ett upplägg som passar just dig.