Så fungerar det i våra studios

Klicka här och välj vilket X-shape du vill träna på. Boka en provträning. Tänk på att du måste lägga in uppgifter för betalning inom 30 minuter efter bokning. Annars avbokas din tid automatiskt. Pengarna reserveras på ditt konto. De dras när du kommer till ditt provträningstillfälle.

Är ni två som vill träna samtidigt så fungerar det i dagsläget endast på X-shape Vasastan. När du klickar på den tid som du vill boka ser du om det kommer upp en scroll-lista ovanför bokningsfälten. Välj 2 personer. Om det inte kommer upp en scroll-lista så innebär det att det endast finns en (1) bokningsbar plats kvar den tiden.

Kom fem minuter innan din tid och vänta i soffan hos oss. Behöver du gå på toaletten så gör du det direkt eftersom badrummet kommer att vara upptaget i anslutning till din träning.

Fyll i en hälsodeklaration, den finns på bordet i väntrummet.

Vi hämtar dig när det är din tur. Du får ett underställ av oss och blir hänvisad till ett omklädningsrum där du byter om. Du ska inte ha några underkläder på dig under ditt underställ. Lämna kvar dina saker i omklädningsrummet, ingen annan kommer att gå in i det under din bokade tid.

En vanlig fråga är om man ska ta av sig sina smycken. Det gör du om du vill, det påverkar inte träningen på något vis.

En EMS-instruktör sprayar din dräkt och klär på dig den. Instruktören sköter all på- och avklädning av EMS-dräkten.

EMS-instruktören skriver in dina uppgifter i en av maskinerna och ställer in så att ditt pass blir 15 minuter. Har du några skador eller annat du vill ta upp så tar du det med instruktören innan start.

Vi kommer att arbeta i fyrasekundersintervaller. Fyra sekunders impuls och fyra sekunders paus. Under impulserna ska du spänna dina muskler. Du får anvisningar om övningar på plats och instruktören ställer in dina värden. I början känns det inte så mycket, det pirrar mest, men vi vill snabbt upp i riktiga värden så att du får kontraktioner som ger resultat. EMS-instruktören kommer påminna dig om din andning och ge dig knep som gör att du kan få ut mesta möjliga av din träning.

När du är klar med ditt första pass så klär instruktören av dig EMS-dräkten. Du tar med dig dina kläder och saker ur provhytten till badrummet där det finns handduk och duschartiklar. Där finns även tvättkorgar för underställ och handduk. När du är klar finns ett utrymme utanför badrummet om du vill blåsa håret etc.

Det är viktigt att du dricker mycket vatten efter ditt första träningstillfälle, dubbla intaget de närmsta 24 timmarna för att skölja ur kroppen ordentligt.

Den värsta träningsvärken brukar infalla 48 timmar efter träningstillfället.

Det ska gå minst fem dagar innan du gör provträning nummer två.

För provträning nummer två sker samma bokningsprocedur och den ser likadan ut fram till själva träningen som gång nr två är 20 minuter, då tar vi också på axlar som tillval och kör en ordentlig genomgång baserad på de värden du hade under din första provträning.

När du gjort provträning nummer två kan du ta ställning till vilket medlemskap du vill ha. Du kan betala med Swish, kort eller faktura via Klarna. När du är medlem bokar du dig som medlem på Boka direkt. Du kan också köpa Enstaka pass efter dina provträningar.

De olika medlemskapen ser du på plats i studion.

Tänk på att no shows debiteras fullpris – 625 kr. Du kan bara provträna två gånger hos X-shape, vill du testa en annan studio efter dina provträningar så betalar du för ett enstaka pass.

När du är medlem och vill träna på fler ställen gäller regler för PLUS-medlemskap. Detta köper du hos din ”hemmastudio” När du bokar hos en annan studio än din hemmastudio så skriver du  ”gästträning” i meddelandefältet.  Du ansvarar själv för att du har ett giltigt PLUS-medlemskap när du bokar. Saknar du giltigt PLUS-medlemskap eller har slut på dina klipp så debiteras du fullpris för din bokning.

Mer information om alla olika medlemskap finns i våra studios.

En vanlig fråga som vi får är:

Vad får man för resultat hos er och när syns det?

Den frågan är inte helt lätt att svara på eftersom det självklart beror på vem du är, vad du har för mål och hur du lever ditt liv i övrigt. Men eftersom vår träning motsvarar flera timmars styrketräning på ett traditionellt gym så får du helt enkelt jämföra med det. Vad händer med din kropp när du styrketränat flera timmar på gym? Ja, där har du svaret.

Det du får som bonus från oss, förutom den enorma tidsbesparingen och det faktum att du slipper släpa runt på gymväska med massa kläder och blöt handduk, är att vi kommer åt muskler som är i stort sett omöjliga att nå med traditionell träning.

Så fråga dig själv – vill jag lägga flera timmar på ett traditionellt gym eller vill jag ha träningen gjord på 20 minuter?

Du kan träna upp till tre gånger i veckan hos oss. Det ska gå minst 48 timmar mellan passen.

Har du fler frågor så mejlar du den studio du vill träna hos.

Varmt välkommen att testa en smartare träningsmetod!