Våra EMS-instruktörer

Våra EMS-instruktörer arbetar på olika X-shape studios runtom i landet. De är alla internationellt certifierade.

REBECCA RYDELL

Jag började som kund hos X-shape Vasastan 2016 och fastnade direkt för EMS-träningen. Jag har dansat sedan barnsben och tycker att träning ska vara lekande lätt och det vill jag att du ska känna när du kommer till mig.

MEI-LING LIEM

Jag har gjort resan tillbaka till en stark smärtfriare kropp. Med bakgrund i kampsport och ett hjärta för högintensiva fyspass är jag frälst med de resultat jag nått med EMS-träning. Jag vill bidra med min kunskap och inspirera. Med små förändringar kan vi nå stora resultat.

LINN WENER

Jag älskar att träna och med EMS-träningen så har jag nått resultat jag aldrig skulle få annars. Jag är en person som gillar att testa nya saker och upptäcka världen.

NIKITA SANDKVIST

Genom positivitet gör vi träningen rolig och resultatinriktad. Ditt personliga mål är mitt fokus! När du inte träffar mig i någon av X-shapes studios jobbar jag som djursjukvårdare eller pysslar med musik.

ERIK JOHANSSON 

Jag är en tränare som alltid sätter klienten i centrum. Är själv en person som alltid vill ha nya utmaningar så detta förmedlar jag även till mina kunder för att dom ska få bästa resultat i sin träning.

FABIAN RIVIÈRE

Förutom EMS älskar jag gruppträning, klättring och utförsåkning. Jag har ärvt ett hästintresse av min hustru. Champagne gör livet lättare.