Våra EMS-instruktörer

Våra EMS-instruktörer arbetar på olika X-shape studios runtom i landet. De är alla internationellt certifierade.

REBECCA RYDELL

Jag började som kund hos X-shape Vasastan 2016 och fastnade direkt för EMS-träningen. Jag har dansat sedan barnsben och tycker att träning ska vara lekande lätt och det vill jag att du ska känna när du kommer till mig.

MEI-LING LIEM

Jag har gjort resan tillbaka till en stark smärtfriare kropp. Med bakgrund i kampsport och ett hjärta för högintensiva fyspass är jag frälst med de resultat jag nått med EMS-träning. Jag vill bidra med min kunskap och inspirera. Med små förändringar kan vi nå stora resultat.

NIKITA SANDKVIST

Genom positivitet gör vi träningen rolig och resultatinriktad. Ditt personliga mål är mitt fokus! När du inte träffar mig i någon av X-shapes studios jobbar jag som djursjukvårdare eller pysslar med musik.

CAROLINA FALCK

EMS är framtiden. När tiden är knapp och kraven på fysiken är stora. Flera timmar på gymmet nedbantat till 20 minuter med lika bra resultat. Fantastiskt! Förutom det är jag samtalsterapeut med olika inriktningar och författare. Humor ingår i paketet.

LINN WENER

Jag älskar att träna och med EMS-träningen så har jag nått resultat jag aldrig skulle få annars. Jag är en person som gillar att testa nya saker och upptäcka världen.

LIJU ABDUL 

Jag är en träningsglad person som älskar att utmana mig själv både fysiskt och psykiskt när jag tränar. Jag vill att du som tränar med mig ska nå det resultat du vill ha, men också det du inte hade förväntat dig.

FABIAN RIVIÈRE

Förutom EMS älskar jag gruppträning, klättring och utförsåkning. Jag har ärvt ett hästintresse av min hustru. Champagne gör livet lättare.