Våra EMS-instruktörer

Våra EMS-instruktörer arbetar på olika X-shape studios runtom i landet. De är alla internationellt certifierade.

REBECCA RYDELL

Jag började som kund hos X-shape Vasastan 2016 och fastnade direkt för EMS-träningen. Jag har dansat sedan barnsben och tycker att träning ska vara lekande lätt och det vill jag att du ska känna när du kommer till mig.

NIKITA SANDKVIST

Genom positivitet gör vi träningen rolig och resultatinriktad. Ditt personliga mål är mitt fokus! När du inte träffar mig i någon av X-shapes studios jobbar jag som programvärd på Ledarstudion.

SARA SPÖKET NILSSON

Kroppen är byggd för fysisk aktivitet och genom EMS får vi den aktiveringen vi behöver när tiden är knapp. För mig är det viktigt att du kan leva det aktiva liv du vill utan smärta eller obehag! Hoppas vi ses.

LINN WENER

Jag älskar att träna och med EMS-träningen så har jag nått resultat jag aldrig skulle få annars. Jag är en person som gillar att testa nya saker och upptäcka världen.

CAROLINA FALCK

EMS är framtiden. När tiden är knapp och kraven på fysiken är stora. Flera timmar på gymmet nedbantat till 20 minuter med lika bra resultat. Fantastiskt! Förutom det är jag samtalsterapeut med olika inriktningar och författare. Humor ingår i paketet.

LIJU ABDUL 

Jag är en träningsglad person som älskar att utmana mig själv både fysiskt och psykiskt när jag tränar. Jag vill att du som tränar med mig ska nå det resultat du vill ha, men också det du inte hade förväntat dig.

OSCAR SÖRENSEN

För mig är träning ett viktigt avbrott i vardagen, en nödvändig återhämtning. EMS-träning är anpassningsbar och grymt bra för många, med tydliga resultat och effektiv tid passar detta verkligen mig. Jag vill inspirera och hjälpa andra att ta del av en smartare träningsmetod.

VICTOR SÖRENSEN

Jag går till gymmet för att inte ha ont, för att bygga muskler samt för att det är kul att kunna se hur man utvecklas och höja sin gräns. Jag vill förmedla den känslan till mina kunder och peppa dem att ge mer än de tror att de kan! Jag vill även visa hur bra EMS är vid rehabilitering.