Vasastan 2018-11-20T16:02:49+00:00

X-shape Vasastan


Eastmansvägen 13
113 61 Stockholm
vasastan@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Vasastan är den första X-shapestudion i Sverige. Vi är anslutna till Benify och FaR – fysisk aktivitet på recept.

X-shape Vasastan är X-shape Fitness AB:s egna studio och den ägs av oss – Annika Holtet Wener, operativ chef och Linda Sandkvist, vd. Det är vi som är franchisegivare för övriga kedjan och vår studio står modell för alla existerande och kommande X-shapestudios. Här kan du läsa mer om oss.

X-shape Fitness startade I februari 2016 och vi har tränat tusentals nöjda kunder från dag 1.

Till oss kommer du som vill träna lite smartare och få snabba resultat. Du får en härlig träning i sann X-shapeanda och vi lovar dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Hos oss går det att träna två personer samtidigt.

PS Du vet väl att alla X-shape Fitness är fullservicestudios – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår vid varje träningstillfälle.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkommen till vår studio på Eastmansvägen 13

Följ oss på Facebook!

6 hours ago

X-shape Fitness AB

Det fortsätter välla in förfrågningar från slutkunder i hela Sverige som undrar när X-shape kommer till deras stad. Är du en smart, målinriktad och driven person som vill starta eget företag – gå in på vår sida och ansök om att bli franchisetagare nu! Vi vill erbjuda hela Sverige en smartare träningsmetod tillsammans med dig. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

X-shape Fitness AB

Tid är pengar. Eller så är det ett presentkort som går ut idag - varje dag. Hur använder du din tid? Hos oss får du styrketräningen gjord på 20 minuter och eftersom vi jobbar med en smartare träningsmetod så motsvarar dessa minuter flera timmar på ett traditionellt gym och vi kommer åt muskler som är svåra att nå med vanlig träning. Vi har dessutom fullservice så träningskläder, duschartiklar och handduk ingår i varje pass. Och du behöver inte gå ner i brygga efteråt av glädje - men du får om du vill! På vår hemsida kan du läsa mer om hur träningen funkar. #ensmartareträningsmetod #fitness #styrketräning #muskler #friskvård #xbody #effektiv #sparatid #framtidensträning ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

X-shape Fitness AB

Många intressenter i Örebro. Tur att vår utrustning är mobil. #franchising #hotellrum #fitness #friskvård #framtid #örebro #xshapefitness #xbody #ems #företagande #entreprenörskap #ensmartareträningsmetod ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

X-shape Fitness AB

Nu är det jul igen! Fram till Julafton kan du köpa Julkortet till dig själv eller någon du tycker om. 5 träningar att nyttja under 6 veckor från det första träningstillfället.
Nyhet för i år är att du också kan köpa Lilla Julkortet med två provträningar för 475 kr (ord pris 550 kr).
... See MoreSee Less

View on Facebook

Följ oss på Instagram!