X-shape Vasastan


Eastmansvägen 13
113 61 Stockholm
vasastan@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

X-shape Vasastan är den första X-shapestudion i Sverige. Vi är anslutna till Benify och FaR – fysisk aktivitet på recept. I dagsläget är det den enda studion där två kan träna samtidigt. När två bokningsbara tider finns i bokningssystemet kommer det upp en scroll-lista ovanför bokningsfältet. Där väljer du 2 personer. Om ingen scroll-lista kommer upp betyder det att det endast finns en (1) bokningsbar tid i systemet.

X-shape Vasastan är X-shape Fitness AB:s egna studio och den ägs av oss – Annika Holtet Wener, operativ chef och Linda Sandkvist, vd. Det är vi som är franchisegivare för övriga kedjan och vår studio står modell för alla existerande och kommande X-shapestudios. Här kan du läsa mer om oss.

X-shape Fitness startade I februari 2016 och vi har tränat tusentals nöjda kunder från dag 1.

Till oss kommer du som vill träna lite smartare och få snabba resultat. Du får en härlig träning i sann X-shapeanda och vi lovar dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Hos oss går det att träna två personer samtidigt.

PS Du vet väl att alla X-shape Fitness är fullservicestudios – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår vid varje träningstillfälle.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkommen till vår studio på Eastmansvägen 13

Följ oss på Facebook!

Nu kommer värmen! Och då är vi extra glada att 20 minuter hos oss motsvarar flera timmars styrketräning på vanligt gym så att du snabbt kommer ut i solen igen, utan att resultatet blir drabbat. #friskvård #effektivträning #ensmartareträningsmetod #styrketräning #sol #fitness #fettförbränning #värme #emsträning #ems #provträning #20minuter #muskler #vår ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

X-shape Fitness AB

Glad påsk på er önskar vi på X-shape. Fram till den 22 april kan ni köpa både stora och lilla påskkortet via Bokadirekt. Njut av ledighet och varmt välkomna till oss när ni känner för att spänna musklerna lite extra. 💪🏼☀️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

X-shape Fitness AB

Posted @withrepost • @xshapefitness_sverige Är du intresserad av att veta mer om franchise och hur du kan bli lönsam med X-shapes koncept men ännu inte redo att skicka in en ansökan? Skicka intresseanmälan till hk@xshapefitness.com så kontaktar vi dig när det är dags för nästa franchiseträff hos oss! www.xshapefitness.se/starta-din-egen-studio/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

X-shape Fitness AB

X-shape har fem kärnvärden varav ett lyder ”Vi arbetar mot orättvisor som drabbar människor utan en egen röst”
Det här är en värdering som delas av våra underbara medlemmar. Just nu pågår vårens promenadtävling. För att delta i tävlingen får medlemmarna välja att skänka en slant till någon av de organisationer som vi stöttar. Dessa har vi valt för detta ändamål:

Make A Change - Organisationen etablerades 2015 av dess grundare Christian Nordenström som fann ett kritiskt behov av att ta itu med arbetet mot mobbning på ett nytt modernt sätt. Make a Change har snabbt vuxit till en av de ledande anti-mobbningsorganisationerna för barn, tonåringar och vuxna i Skandinavien.

PMU:s arbete med Panzisjukhuset i Kongo. PMU har samarbetat med fredspristagaren och chefsläkaren Denis Mukwege sedan 1983. Han har sedan starten av Panzisjukhuset i Bukavu, DR Kongo, vårdat över 55 000 kvinnor och barn som utsatts för grovt sexuellt våld, som en del krigföringen i den konflikt som pågår i landet. Sjukhuset har en unik modell att vårda kvinnorna så att de ska kunna återvända starka ut i samhället. Ett arbete som PMU varit med och startat och stöttar sedan dess.

Så nu vet ni det! Och ni som inte är med i denna omgång är säkert nyfikna på vad den flitigaste promenadmedlemmen vinner och vad andra och tredjepris är:
1:a pris - Ett "kom igång" (5 träningar under 6 veckor)
2:a pris - Välj mellan 3 mån medlemskap på Society works eller en middag för två på Pinchos
3:e pris - 2 provträningar att ge bort

Var med du också nästa gång, och har du inte provtränat hos oss än så är det bara att boka tid nu så musklerna får spela på beachen i sommar!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

X-shape Fitness AB

Nu kan ni äntligen köpa stora och lilla Påskkortet via Bokadirekt! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Följ oss på Instagram!