X-shape Vasastan


Eastmansvägen 13
113 61 Stockholm
vasastan@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

X-shape Vasastan är den första X-shapestudion i Sverige. Vi är anslutna till Benify och FaR – fysisk aktivitet på recept.

X-shape Vasastan är X-shape Fitness AB:s egna studio och den ägs av oss – Annika Holtet Wener, operativ chef och Linda Sandkvist, vd. Det är vi som är franchisegivare för övriga kedjan och vår studio står modell för alla existerande och kommande X-shapestudios. Här kan du läsa mer om oss.

X-shape Fitness startade I februari 2016 och vi har tränat tusentals nöjda kunder från dag 1.

Till oss kommer du som vill träna lite smartare och få snabba resultat. Du får en härlig träning i sann X-shapeanda och vi lovar dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Hos oss går det att träna två personer samtidigt.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkommen till vår studio på Eastmansvägen 13

Följ oss på Facebook!

2 weeks ago

X-shape Fitness AB

Psst, ni vet väl att vi har spraytan i Vasastan? Passar bra ihop med musklerna.Sugen på en spraytan? Vi har tider ute att boka.

Varmt välkommen 😎
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

X-shape Fitness AB

Nu kan ni köpa Julkortet hos oss. www.bokadirekt.se/places/x-shape-fitness-vasastan-14419/julkortet-432837 Det ryktas att hela tomtefamiljen köpte ett när de hörde hur effektiv träningen är. Har du inte provat än kan du köpa Lilla Julkortet, två rabatterade provträningar.
www.bokadirekt.se/places/x-shape-fitness-vasastan-14419/lilla-julkortet-432840
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

X-shape Fitness AB

Du kommer väl ihåg att nyttja ditt friskvårdsbidrag? Prova en smartare träningsmetod för pengarna. Hos oss tränar du 20 minuter, stimulerar upp till 90% av kroppens muskler samtidigt och kan spänna dina muskler upp till 18 gånger mer än du kan med traditionell styrketräning. Vi når också muskler som annars är svåra att nå och du behöver inte släpa på någon gymväska. Hos oss ingår kläder, handduk och duschartiklar och du behöver inte trängas med andra i överfulla omklädningsrum. EMS är en av världens mest effektiva styrketräningsmetoder, och det kommer du att känna när du kommer till oss. Är din arbetsgivare ansluten till Benify så kan du köpa provträning direkt i deras portal. Vi ses! #ensmartareträningsmetod #effektivträning. #emsträning #styrketräning #friskvård #friskvårdsbidrag #muskler ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

X-shape Fitness AB

.....Och hon kommer även att gästspela hos oss i Vasastan!☀️💪🙏Vi ger vårat varmaste välkomnande till Daša Sinclair som nu tar plats i våra studios på Östermalm och i Solna!
Här snackar vi glädje, humor och resultat!
Såhär lyder hennes egna ord:
”Sedan jag var liten har jag alltid drömt om att flytta från Slovenien till Sverige då jag är ett stort ABBA-fan. Jag har en bakgrund som personlig tränare. För mig spelar det ingen roll vem du är och vilken nivå du ligger på, tillsammans bygger vi en individanpassad plan efter dina förutsättningar för en hållbar och förhoppningsvis livslång investering i dig själv både fysiskt och mentalt”

#ensmartareträningsmetod #emsträning #träningsglädje #xshapefitness #xshapefitnessostermalm #xshapefitnessöstermalm #xshapefitnesssolna
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

X-shape Fitness AB

Psst. Nu går det att boka..😎💪🏼Den 11 november är det Singles day och det firar vi genom att erbjuda två provträningar till priset av en. Du behöver inte vara singel för att boka, men risken finns att du blir förälskad i träningen. Erbjudandet går bara att boka den 11 november så håll utkik! #singlesday #erbjudande #provträna #emsträning #högintensivträning #effektivträning #ensmartareträningsmetod #muskler #friskvård #styrketräning #framtid #singel #förälskad #träning #träningsglädje ... See MoreSee Less

View on Facebook