X-shape Vasastan


Eastmansvägen 13
113 61 Stockholm
vasastan@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

X-shape Vasastan är den första X-shapestudion i Sverige. Vi är anslutna till Benify och FaR – fysisk aktivitet på recept.

X-shape Vasastan är X-shape Fitness AB:s egna studio och den ägs av oss – Annika Holtet Wener, operativ chef och Linda Sandkvist, vd. Det är vi som är franchisegivare för övriga kedjan och vår studio står modell för alla existerande och kommande X-shapestudios. Här kan du läsa mer om oss.

X-shape Fitness startade I februari 2016 och vi har tränat tusentals nöjda kunder från dag 1.

Till oss kommer du som vill träna lite smartare och få snabba resultat. Du får en härlig träning i sann X-shapeanda och vi lovar dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Hos oss går det att träna två personer samtidigt.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkommen till vår studio på Eastmansvägen 13

Följ oss på Facebook!

1 week ago

X-shape Fitness AB

Vårt fantastiska gäng❤️💪🙏☀️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

X-shape Fitness AB

❤️🕺🏻☀️💪🏼Det här är Michaela!
Hon kom till X-shape första gången i somras. Nu två månader senare säger hon själv så här om sin upplevelse av EMS-träning:
"När jag började med EMS-träning hade jag ont i hela kroppen och hade ett riktigt känsligt nervsystem pga all smärta överallt och utreddes för många olika sjukdomar, allt ifrån fibromyalgi,nerv/muskelsjukdomar till reumatiska sjukdomar. Idag kan jag känna att jag kan utesluta vissa av dessa sjukdomar och kroppen klarar så mycket mer. Jag har förbättrat hållningen och känner mig mycket starkare och tåligare i kroppen. Har alltid haft svårt att bygga muskler, men inte längre för nu påminner jag min man varje dag om vilka fina biceps jag fått!" 😍😁💪🏻🙏🏻

#ensmartareträningsmetod #ems #träningföralla #smärta #fibromyalgi #reumatism #träningsglädje #xshapefitness #xshapefitnessöstermalm #xshapefitnessostermalm
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

X-shape Fitness AB

Nu går det att köpa Höstkortet via Boka direkt! www.bokadirekt.se/places/x-shape-fitness-vasastan-14419/h%C3%B6stkortet-402725?sr=26146 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

X-shape Fitness AB

www.xshapefitness.se/bli-ems-instruktor/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Följ oss på Instagram!