X-shape Vasastan


Eastmansvägen 13
113 61 Stockholm
vasastan@xshapefitness.com

Boka tid

X-shape Fitness revolutionerar fitnessbranschen med en smartare träningsmetod – EMS. På endast 20 minuter får du ett styrketräningspass som motsvarar flera timmar på ett traditionellt gym. EMS är nämligen en av världens mest effektiva träningsmetoder. Vi anpassar ditt träningsprogram efter dina behov. Du vet väl att alla X-shapes studios har fullservicekoncept – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår. 

X-shape Vasastan är den första X-shapestudion i Sverige. Vi är anslutna till Benify och FaR – fysisk aktivitet på recept. I dagsläget är det den enda studion där två kan träna samtidigt. När två bokningsbara tider finns i bokningssystemet kommer det upp en scroll-lista ovanför bokningsfältet. Där väljer du 2 personer. Om ingen scroll-lista kommer upp betyder det att det endast finns en (1) bokningsbar tid i systemet.

X-shape Vasastan är X-shape Fitness AB:s egna studio och den ägs av oss – Annika Holtet Wener, operativ chef och Linda Sandkvist, vd. Det är vi som är franchisegivare för övriga kedjan och vår studio står modell för alla existerande och kommande X-shapestudios. Här kan du läsa mer om oss.

X-shape Fitness startade I februari 2016 och vi har tränat tusentals nöjda kunder från dag 1.

Till oss kommer du som vill träna lite smartare och få snabba resultat. Du får en härlig träning i sann X-shapeanda och vi lovar dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Hos oss går det att träna två personer samtidigt.

PS Du vet väl att alla X-shape Fitness är fullservicestudios – träningskläder, handduk, duschartiklar och funktionsdryck ingår vid varje träningstillfälle.

Här finns praktisk information inför din första provträning hos ett X-shape Fitness.

Välkommen till vår studio på Eastmansvägen 13

Följ oss på Facebook!

4 days ago

X-shape Fitness AB

Vill du tillbringa mer tid i solen i sommar utan att kompromissa med träningen? Hos oss får du resultat på en bråkdel av tiden du behöver lägga på traditionell styrketräning. Prova en smartare träningsmetod. Just nu får du två provträningar för 475kr (ord pris 550kr) när du köper Lilla sommarkortet. Och du - glöm släpandet på träningskläder, duschartiklar och handduk. Hos oss ingår det! Blir du medlem ingår dessutom en funktionsdryck från Vitamin well. ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

X-shape Fitness AB

Vi välkomnar ännu en medlem i X-shapefamiljen!💪☀️Vi presenterar stolt vår nästa stjärna, Liju!
Så här säger han själv om träningen:
”Jag är en träningsglad person som älskar att utmana mig själv både fysiskt och psykiskt när jag tränar. Jag vill att du som tränar med mig ska nå det resultat du vill ha, men också det du inte hade förväntat dig”
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

X-shape Fitness AB

Gör som @zubeydesimsekgillstrom Kom till oss för rolig, effektiv och smart träning! #ensmartareträningsmetod #emsträning #xbodyworld #fitness #träning #20minuter #fettförbränning #bokadirekt #vasastan #effektivträning ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

X-shape Fitness AB

Vi älskar att få feedback från våra underbara medlemmar! ”Jag hade INTE fixat detta utan er med mitt trasiga bäcken o svaghet...återigen stort tack! ” Vill du också bli starkare på rekordtid - gör som Emily och boka in en provträning hos oss. Tack vare EMS-träningen kan hon nu ladda för Berlin Marathon… ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

X-shape Fitness AB

💪☀️Möt Carolina Falck - vårt nya tillskott i EMS-instruktörsfamiljen. Hon är utbildad på X-shape Östermalm och det är främst där du möter henne, men vi är säkra på att hon kommer göra gästspel i våra andra studios också. ”EMS är framtiden. När tiden är knapp och kraven på fysiken är stora. Flera timmar på gymmet nedbantat till 20 minuter med lika bra resultat. Fantastiskt! Förutom det är jag samtalsterapeut med olika inriktningar och författare. Humor ingår i paketet” www.xshapefitness.se/varainstruktorer/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Följ oss på Instagram!